МАФи, пляжі, алкоголь – на Лісках проведуть масштабну перевірку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.07.2018 · 13:30 · переглядів - 2509

На позачерговій сесії міської ради депутат Сергій Мартинов та цілий ряд громадських активістів жорстко розкритикували міську владу за організацію сезонної торгівлі на Лісках. Володимир Чепурний доручив підлеглим впродовж двох днів провести повну перевірку

МАФи, пляжі, алкоголь – на Лісках проведуть масштабну перевірку

На позачергову сесію міської ради завітала ініціативна група мешканців мікрорайону Ліски. Активісти озвучили цілий ряд проблемних питань – величезна кількість тимчасових споруд, які, за даними лісівців, працюють без документів, «розливайки» на дитячому майданчику, огороджений пляж, проблеми з водопостачанням та електроенергією. Голова місцевої самооборони Віталій Жавжаров підкреслив, що в особистих розмовах, підприємці, у яких відсутні дозвільні документи на МАФи, підкреслювали, що сплатили певну суму наближеним людям до депутатів міскої ради.

З етичних міркувань прізвища не озвучувались.

Відзначимо, що в Бердянській міській раді VII скликання мікрорайон Ліски представляють депутати Сергій Мартинов та Микола Рудницький.

На зауваження Віталія Жавжарова, депутати Надія Новак та Володимир Безверхий підкреслили, що подібного роду висловлювання ганьблять честь та гідність всіх депутатів.

Міський голова Володимир Чепурний дав доручення сьогодні і навіть завтра сформувати комісію і провести рейди по всьому мікрорайону. До комісії мер розпорядився включити депутатів Мартинова та Рудницького.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок