В Бердянську під приводом купівлі авто вкрали «Audi А-4»

По матеріалам пресс-службы полиции
13.07.2018 · 15:37 · переглядів - 4184

Поліцейські групи реагування оперативно затримали автовикрадачів

В Бердянську під приводом купівлі авто вкрали «Audi А-4»

Працівники поліції затримали двох зловмисників, які у місті Бердянськ під приводом купівлі заволоділи та зникли на автомобілі «Audi А-4». У результаті злагоджених дій поліцейським групи реагування вдалося заблокувати авто та затримати підозрюваних у районі села Азовське.

12 липня близько 15:30 до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом, який належить місцевому мешканцю 1955 року народження. В Бердянську, по вулиці Макарова, під приводом купівлі двоє невідомих викрали автомобіль «Audi А-4» та поїхали на ньому в бік центральної частини міста.

Негайно було введено в дію план «Перехоплення», оповіщено всі служби відділу поліції, задіяні на охорону правопорядку. Невдовзі наряд поліції групи реагування помітив автомобіль в районі Мелітопольського шоссе та попередив про напрямок руху працівників, які несли службу на виїзді з міста. У районі села Азовське викрадений автомобіль був заблокований поліцейськими, а підозрювані затримані.

Правоохоронці встановили особи угонщиків. Ними виявились двоє мешканців Запоріжжя 1999 року народження.

На сьогодні фігуранти затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадений автомобіль вилучений.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок