Рекламу на балконах будинків можуть заборонити

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.07.2018 · 11:48 · переглядів - 1003

Адміністративний протокол, який розглянули члени адміністративної комісії, може стати прецедентом і закласти початок перегляду розміщення рекламних конструкцій на балконах житлових будинків.

Рекламу на балконах будинків можуть заборонити

За скаргою мешканця одного з будинків по проспекту Азовському, на адміністрацію популярного кафе склали адміністративний протокол. Причина – розміщення рекламної вивіски на балконі житлової квартири. Відповідач на комісію не з’явився. Пояснити свою скаргу прийшов позивач – за його словами існує ймовірність, що конструкція впаде прямо на відвідувачів кафе, які відпочивають на літньому майданчику.

Секретар міської ради Олексій Холод, який головує на комісії, зауважив, що аналогічних протоколів має бути значно більше, адже на фасадах будинків та балконах зокрема розміщують рекламу чимало підприємців. Виносити остаточне рішення одразу комісія не стала. Вирішили перенести розгляд даного протоколу на наступне засідання. Планується запросити головного архітектора міста для пояснення, наскільки законно розміщуються дані конструкції на будинках.

Якщо комісія ухвалить рішення про незаконність розміщеної вивіски, на відповідача і на багатьох підприємців очікує більш серйозна проблема, ніж сплата штрафних санкцій – рекламні конструкції їм доведеться прибрати. Подальший розвиток ситуації обіцяє чимало суперечок.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок