Адмінвідділ провів рейд курортними мікрорайонами міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.07.2018 · 15:23 · переглядів - 1843

Ряд протоколів за розміщення тимчасових споруд без дозвільних документів розглянули на черговому засіданні адміністративної комісії

Адмінвідділ провів рейд курортними мікрорайонами міста

Захищати інтереси одного з підприємців прийшов громадський активіст Іван Харченко. Адміністративний відділ склав протокол за розміщення тимчасової споруди на Лісках. Паспорт прив’язки – відсутній. Іван Харченко наголосив, що підприємець неодноразово звертався до виконкому за отриманням дозвільних документів, однак тричі йому відмовляли змінюючи приписання. Іван Харченко підкреслив, що такі дії мерії протизаконні, адже після виконання вимог першого припису, чиновники мали видати документи, а не виписувати нові обставини, які унеможливлюють видачу дозволу. Більше того, за словами представника відповідача, підприємець отримав всі необхідні дозволи в інших інстанціях, окрім виконкому.

Голова комісії Олексій Холод погодився з аргументами і комісія вирішила перенести розгляд протоколу на наступне засідання, а також заслухати головного архітектора міста, чому без вмотивованих причин людині не видають документи.

За торговельні лотки з фруктами, промисловими товарами та іншою продукцією на Лісках, Слобідці та Косі члени комісії, в більшості випадків, застосували до відповідачів штрафні санкції. Від 340 – до 1700 гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок