Представник фонду Бріжит Бардо закликала міську владу утриматись від співпраці з харківським притулком

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.07.2018 · 16:21 · переглядів - 2850

В Бердянськ завітали представник фонду Бріжит Бардо – Бріжит Олой, директор ТОВ “Чотири лапи Україна” Олександра Лісчишина, депутат Харківської міської ради Наталя Коваленко та віце-президент Всеукраїнської асоціація зоозахисних організацій Марина Суркова.  

Представник фонду Бріжит Бардо закликала міську владу утриматись від співпраці з харківським притулком

На зустрічі з міським головою Бріжит Олой розповіла про значний досвід зоозахисної організації Бріжит Бардо і ефективну співпрацю з Францією, Італією, Іспанією, Грецією та ін. країнами Європи та світу. Ситуація в Україні по відношенню до безпритульних тварин псує міжнародний імідж нашої країни. Систематичні повідомлення про вбивства та жорстоке відношення до тварин з різних міст України непокоять організацію і особисто Бріжит Бордо.

Не залишилось поза увагою французьких зоозахисників і укладання угоди з харківським притулком. Бріжит Олой підкреслила, що дана фірма здебільшого спеціалізується на усиплянні тварин.

Депутат Харківської міської ради Наталя Коваленко підтвердила цю інформацію і зазначила, що близько 90% тварин, які потрапляють до даного «притулку» ліквідуються. Харківська гостя також закликала владу Бердянська утриматись від співпраці з цією організацією.

На ці повідомлення Володимир Чепурний відзначив, що на момент укладення угоди з харківською фірмою в Бердянську склалась критична ситуація, коли в місті майже кожного дня тварини нападали на людей. Мер відзначив, що даний притулок належним чином не перевірили, тому і підписали договір про співпрацю.

Делегати закликали міського голову налагодити співпрацю із зоозахисною організацією Валентини Мамай і запровадити роз’яснювальну роботу серед населення. Єдиний варіант ліквідувати безпритульних тварин в гуманний спосіб – стерилізація і природне скорочення поголів’я собак. Однак цей метод буде ефективним лише в тому випадку, якщо містяни стерилізуватимуть своїх улюбленців, не випускатимуть на вулицю без нагляду і не кидатимуть напризволяще тварин.

Володимир Чепурний пообіцяв налагодити співпрацю з Валентиною Мамай і перейти від конфронтації до плідної роботи. Зустріч завершилась врученням сувенірної продукції Бердянська та спільним фото на пам'ять.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок