Юні моряки отримали відзнаки за участь у змаганнях за Кубок Азовського моря

По матеріалам пресс-службы исполкома
20.07.2018 · 16:55 · переглядів - 1222

Уже третє літо поспіль у нашому місті проходить Відкрита першість м. Бердянськ з вітрильного спорту „Кубок Азовського моря” серед юних моряків.

Юні моряки отримали відзнаки за участь у змаганнях за Кубок Азовського моря

Проводиться цей захід за підтримки народного депутата України Олександра Пономарьова та міської влади. У поточному році змагання тривали з 15 по 20 липня. Особливістю цьогорічного „Кубку Азовського моря” стало те, що в рамках названого заходу було проведено також Всеукраїнське військово-патріотичне змагання з морського багатоборства „Наші діти — герої”.

У змаганнях взяли участь команди Харківського дитячо-юнацького клубу юних моряків, Флотилія юних морячків з міста Кам’янське, команди №1 і 2 Клубу юних моряків міста Бердянськ („Азовець”). Усього 48 дітей взяли участь у цих змаганнях, а загальна кількість Кубку Азовського моря — понад 70 дітей.

На урочисте нагородження переможців завітали шановані гості — міський голова Володимир Чепурний, помічник народного депутата України, депутат Бердянської міської ради Володимир Безверхий та в.о. начальника міського відділу освяти Наталя Лазуренко.

Першим до юних моряків звернувся міський голова. Володимир Павлович підкреслив важливість проведення таких змагань, а також наголосив на тому, що громада пишається успіхами й спортивними досягненнями юних моряків. По завершенні своєї промови Володимир Чепурний особисто відзначив Грамотами міського голови призерів „Кубку Азовського моря”.

Також від імені народного депутата України Олександра Пономарьова привітав дітлахів і молодь Володимир Безверхий. Володимир Петрович зауважив, що саме подібні змагання виховують у підростаючого покоління різноманітні чесноти, такі необхідні нашому суспільству сьогодні. Депутат також долучився до нагородження юних моряків, що взяли участь у змаганнях. Він вручив тим учасникам, що показали себе найкраще у тому чи іншому виді змагань, почесні відзнаки. Також відзначила юних моряків і виконувачка обов’язків начальника міського відділу освіти Наталя Лазуренко.

Солодким сюрпризом юним морякам від народного депутата України Олександра Пономарьова і завершенням урочистої частини заходу стало частування учасників змагань морозивом.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок