Надшвидкий зв’язок 4.5G уже в Бердянську

Бердянськ 24
26.07.2018 · 12:29 · переглядів - 3115

Відтепер мобільний Інтернет у місті зможе легко перевершити за швидкістю домашній, адже оператор lifecell вже розгорнув у Бердянську мережу 4.5G

Надшвидкий зв’язок 4.5G уже в Бердянську
На правах реклами

Мобільний зв’язок четвертого покоління, який працює в діапазоні 1800 МГц, є вп’ятеро швидшим при завантаженні файлів та до 10 разів швидшим при надсиланні даних у мережу, ніж при використанні 3G. Мережа 4.5G будується на базі стандарту LTE Advanced Pro, це якісний стрибок розвитку мережі. Тобто від тієї базової функції, яка була запланована під час 4G lifecell має додаткові можливості об’єднувати різні діапазони частот (наприклад 2 600 МГц і 1 800 МГц) в один канал для зв’язку, це оператор і називає 4.5G.

Для користувача це означає можливість не тільки без затримок переглядати онлайн-відео у HD-якості, але і проводити онлайн-трансляції (стріми) у високій якості з будь-якої точки, де є покриття, грати навіть у вибагливі до ресурсів онлайн-ігри. У оператора обіцяють що навіть завантаження звичних сайтів – онлайн-сервісів, соціальних мереж, відбуватиметься миттєво. Що приємно, тарифи для 4.5 G залишаться такими ж, як і для і 3G+.

Суттєві переваги від 4.5G отримає також бізнес: нові голосові послуги, одночасне обслуговування кількох абонентів та широкий канал зв’язку разом із покриттям в 977 містах України відкривають нові можливості для спілкування у робочому процесі, організації віддалених робочих місць, роботі у відрядженні та вирішенні термінових питань під час відпустки.

Як скористатись перевагами нового стандарту 4.5G?

Переконайтеся, що ваш смартфон та SIM-картка lifecell підтримує технологію LTE. Перевірити, чи смартфон і SIM-картка можуть працювати з 4.5G можна або набравши комбінацію *455# та клавіша виклику, або ж зателефонувати оператору контакт-центру на безкоштовний номер 5433. Також вся необхідна інформація доступна у мобільному додатку lifecell та на сайті 4g.lifecell.ua.

Переваги USIM  

Окрім підтримки четвертого покоління зв’язку, SIM-картка нового стандарту більш захищена та може вмістити більшу кількість контактів з розширеними даними. Якщо ваша SIM-картка не підтримує новий стандарт, достатньо звернутись до найближчого магазину lifecell для її обміну, або ж замінити її під час промо-акції.

З нагоди запуску 4.5G lifecell проведе у Бердянську промо-акцію

Захід заплановано на 27 липня, він проходитиме з 12 до 20-ї години за адресою проспект Азовський, 35 (ТЦ Дельмар). На учасників акції очікують спеціальні пропозиції – 45 гігабайт трафіку у подарунок на 7 днів, 3 місяці користування 50 ГБ хмарного сховища lifebox та музичний додаток fizy безкоштовно на три місяці. Приходьте, якщо бажаєте побачити нові можливості 4.5G на власні очі та випробувати найшвидший мобільний Інтернет в Україні.

Тэги: 4glifecell



Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок