Бердянські рятувальники провели профілактичну роботу з відпочивальниками в районі 3-ї дамби

Бердянськ 24
27.07.2018 · 11:05 · переглядів - 2172

25 липня Бердянські рятувальники спільно з представниками Товариства червоного хреста України та з мобільною бригадою центру підтримки сім`ї міста Бердянська провели профілактичний захід у місці, де найчастіше трапляються трагедії на воді, в районі 3-ої дамби.

Бердянські рятувальники провели профілактичну роботу з відпочивальниками в районі 3-ї дамби

Громадянам розповіли про небезпеку купання на необладнаних пляжах, після вживання алкогольних напоїв, а також про небезпеку пірнання у воду біля самої дамби. Особлива увага рятувальників приділялась роз’яснювальній роботі серед батьків з малечею щодо суворого догляду за дітьми, які граються біля водойми.

Представники ТЧХ демонстрували як правильно надавати першу медичну допомогу при утопленні, та розповіли про правильність дії при теплових ударах. Також з малечею провели цікаві рухливі ігри.

Під час рейду рятувальники роздавали відпочивальникам пам’ятки попереджувального характеру та інструкції з основних правил безпечного поводження на воді.

«Інформаційно-роз’яснювальна робота показала, що багато людей, незважаючи на заборони і застереження, відпочивають у не призначених для цього місцях. Основною метою проведених заходів є попередження нещасних випадків травматизму та загибелі на воді, що виникають унаслідок недотримання правил безпеки. Тільки цілеспрямована робота шляхом постійного пояснення, нагадування, спілкування з жителями регіону поліпшує громадську культуру, що надалі збереже життя людей», - зазначив провідний фахівець відділу ЦЗ БМРУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області Артем Кривунь.

Тэги: сезон 2018



Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок