Бердянськ прощається з Віталієм Олешко

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.08.2018 · 14:17 · переглядів - 17503

На площі Єдності перед міськвиконкомом зібрались бердянці та побратими Віталія Олешко («Сармата»), щоб віддати шану українському воїну та бердянському активісту

Бердянськ прощається з Віталієм Олешко

Сотні людей з квітами, лампадками та фото Віталія Олешко сьогодні опівдні зібрались на площі Єдності перед Бердянським виконавчим комітетом, щоб провести в останню путь бердянського активіста, ветерана АТО, кавалера ордена "За мужність" 3-го ступеня Віталія Олешко.

Окрім бердянців віддати шану Сармату приїхали його бойові товариші з батальйону “Донбас”. Завітали на прощальну церемонію і активісти та політики, з якими Віталій Олешко  познайомився в результаті своєї громадської діяльності. Попрощатись з Сарматом приїхав і міський голова Конотопу Артем Семеніхін, який запевнив бердянців, що в найближчі два тижні в Конотопі буде перейменовано одну з вулиць іменем Віталія Олешко. Присутні містяни висловились, щоб і в нашому місті пам'ять Сармата була увічнена подібним чином.

Після церемонії на площі Єдності процесія направилась до траурної зали по вулиці Нагірній, після чого, о 15:00 на міському цвинтарі Віталія Олешко буде поховано.

Автор фото Денис Тарановский




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок