Прес-тур «Бердянською трикотажкою»

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
03.08.2018 · 14:38 · переглядів - 959

31 липня поточного року фахівцями Бердянського міського центру зайнятості під гаслом «Живи та працюй в Україні» було проведено прес-тур на підприємство «Бердянська трикотажка» Бердянської міської громадської організації інвалідів.

Прес-тур «Бердянською трикотажкою»

Метою заходу стала орієнтація безробітних людей на вибір свого професійного майбутнього в сучасному середовищі та подолання труднощів на шляху досягнення успішної кар’єри.

Перед початком прес-туру кожен із запрошених гостей отримав набір інформаційних документів, а саме: брошури, проспекти про саме підприємство та його продукцію. Присутні мали можливість ознайомитися з вакансіями та можливостями, які надає служба зайнятості, і отримати відповіді на питання, пов'язані з вибором професії для профнавчання (дуального та індивідуального), а саме про сутність та переваги професійного навчання за сприянням служби зайнятості, види, форми та умови професійного навчання.

Працівники підприємства розповіли присутнім про умови праці, актуальні вакансії, соціальні гарантії та можливості заохочення працівників. Зараз підприємство потребує значну кількість швачок, розкрійників, вишивальників, електромонтера з ремонту і обслуговування електроустаткування.

У 2018 році на підприємстві проходили професійне навчання 8 безробітних, які успішно працевлаштовані.

Крім цього, керівник Панков Анатолій Васильович розповів історію створення свого підприємства та відзначив, що «Бердянська трикотажка» активно співпрацює з Бердянським міським центром зайнятості у вирішенні кадрових потреб шляхом організації професійного навчання безпосередньо на виробництві. При цьому, фахівці центру зайнятості зазначили, що індивідуальне навчання безпосередньо на робочому місці – це реальний шанс для безробітного отримати оплачувану постійну роботу, а для роботодавця - перевіреного спеціаліста, який відповідає його вимогам.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок