Олексій Холод зустрівся з представниками футбольного клубу Бердянська

По матеріалам пресс-службы исполкома
03.08.2018 · 15:03 · переглядів - 1000

В.о. міського голови, секретар міської ради Олексій Холод зустрівся із представниками футбольного клубу Бердянська

Олексій Холод зустрівся з представниками футбольного клубу Бердянська

Сьогодні, 3 серпня, у виконкомі відбулася зустріч в.о. міського голови, секретаря Бердянської міської ради Олексія Холода із представниками футбольного клубу Бердянська та співробітниками відділення дитячо-юнацької спортивної школи, підпорядкованої відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету.

Йшлося на зустрічі про заходи підтримки команди міста з футболу.

Як зауважив Олексій Олексійович, міська влада готова підтримати міський футбольний клуб і зокрема команду Бердянська, у тому числі фінансово. Проте для виділення коштів з міського бюджету необхідне змістовне обґрунтування. Саме таким обґрунтуванням має послугувати Програма бюджетного фінансування бердянської команди. Цей документ має містити перелік першочергових потреб команди із детальними розрахунками, а також відомості про тренерський склад команди та план тренувань. Спільно розробляти таку програму зголосилися представники місцевого футбольного клубу Антон Лотарєв та Руслан Корпань. Допомогу в деяких організаційних питаннях їм надаватимуть також директор спортивної школи Микола Даниленко та директор міського Палацу спорту Віктор Кальчев.

Олексій Олексійович зауважив, що такий змістовний план розвитку команди Бердянська може стати бюджетним запитом на фінансування у майбутньому році. Для цього проект даної програми має бути готовий на кінець серпня — початок вересня.

У ході зустрічі Олексій Холод також неодноразово підкреслював, що міська влада зацікавлена у розвитку спорту в місті і, зокрема, футбольної команди Бердянська і готова підтримати ініціативну групу. Також він зауважив, що за розвиток міського футбольного клубу особисто вболіває міський голова Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок