В. Чепурний до І. Харченко - «Я подаю на Вас в суд за наклеп»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.09.2018 · 13:24 · переглядів - 3368

Емоційний інформаційний день завершився гучною заявою міського голови Володимира Чепурного про намір звернутись до суду з позовом до активіста Івана Харченко за наклеп

В. Чепурний до І. Харченко - «Я подаю на Вас в суд за наклеп»

В процесі роботи між міським головою Володимиром Чепурним та активістом Іваном Харченко відбулась словесна перепалка на підвищених тонах. В процесі спілкування знову було піднято тему діяльності розважального закладу «Мохіто» - активісти дорікнули меру, що міська влада в попередні роки не реагувала на скарги громадян.

На це Володимир Чепурний заявив, що більше не буде терпіти такі заяви в свою адресу і заявив, що подаватиме до суду за наклеп.

Чепурной Владимир

Все, офіційно заявляю — я подаю на вас до суду за наклеп, - заявив Володимир Чепурний активісту Івану Харченко. - Мені набридло, що мене звинувачують у «кришуванні» «Мохіто», пов'язують з вбивством Олешко. Стосовно «Мохіто» ще раз заявляю, в цьому році від мешканців не надійшло жодної скарги на даний заклад.

Відзначимо, що Іван Харченко одразу ж заявив, що жодним чином мера не звинувачував.

Також варто зазначити, що стаття "Наклеп" в Кримінальному кодексі України відсутня вже з 2001-го року, якщо не враховувати спробу її повернення режимом Януковича за допомогою сумнозвісних "законів 16 січня".




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок