«Пошук роботи – успішно й швидко!»

Бердянськ 24
27.09.2018 · 12:10 · переглядів - 516

З 17 по 21 вересня поточного року в Бердянському міському центрі зайнятості за участю громадської організації «Фонд «Професійний розвиток Запоріжжя» та в рамках проекту «Перспектива» відбулася сесія п’ятиденних тренінгів для безробітних громадян.

«Пошук роботи – успішно й швидко!»

Проект «Перспектива» - соціальний проект для шукачів роботи, що фінансується фондом WJR (Всесвітня Єврейська Допомога).

Основною метою заходів стало підвищення рівня поінформованості шукачів роботи щодо свого права на працевлаштування, формування навичок усвідомленого вибору подальшого професійного шляху та вмінь презентувати себе перед майбутнім роботодавцем.

Під час спілкування з присутніми безробітними тренер Марина Симонова звернула увагу на широкі можливості власної мотивації для досягнення життєвого успіху у пошуці роботи, висвітлила основні правила заповнення резюме та проходження ефективної співбесіди з потенційним роботодавцем. Також учасники заходу отримали інформацію щодо вдосконалення навиків самопрезентації, самомотивації, планування часу, ведення дискусії, переконання, плану побудови успішної кар’єри, усвідомлення соціальної активності та професійного вдосконалення.

Висловлюємо подяку ГО «Фонд «Професійний розвиток Запоріжжя» за організацію та проведення тренінгів, сподіваємось на подальшу співпрацю.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 15 травень, середа 2024
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок