Третині абонентів КП «Бердянськводоканал» виставляє рахунки за середнім показником

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.08.2019 · 11:01 · переглядів - 4093

30% всіх абонентів КП «Бердянськводоканал» оплачують послуги з водопостачання та водовідведення за середнім показником. Відповідну інформацію озвучила начальник абонслужби підприємства Вікторія Лєрнер. Міський голова піддав сумніву дані цифри


Так, за словами Вікторії Лєрнер, нарахування за середнім показником виставляється в разі, якщо абонент більше трьох місяців не передавав показання лічильника. В такому випадку, перші три місяці розрахунок послуги здійснюється за середньодобовим показником, на четвертий місяць — по середньонормовому. Для переведення розрахунку за лічильником, необхідно допустити контролера до прибору обліку, після чого розрахунки будуть відновлені за фактично спожитими обсягами води.

Передати інформацію з показаннями лічильника можна за телефонами 3-63-29, 3-40-54 (в робочі години будніх днів) або 3-43-00 і 3-51-95 (цілодобово). Крім того, залишити дані водокористування можна в особистому кабінеті на сайті підприємства. Наразі фахівці комунального підприємства опрацьовують можливість передачі показань через повідомлення вайбером.

Останнім часом на підприємстві спостерігають значні черги користувачів. З цього приводу міський голова Володимир Чепурний закликав комунальників налагодити роботу таким чином, щоб проблеми містян оперативно опрацьовувались фахівцями водоканалу і люди не вистоювали довжелезні черги на спеці.  




Останні новини Бердянська
вчора, 16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок