З Днем Незалежності України!

Бердянськ 24
24.08.2014 · 14:50 · переглядів - 2501

Дорогі наші читачі! Від імені колективу міського інформаційного порталу «Бердянськ 24» прийміть найщиріші вітання з Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

Рік тому перехожі у вишиванках, діти з квітами маків, вплетеними у волосся викликали б у нас глибоке здивування. Ще декілька місяців тому Україна жила спокійним життям, а зерна патріотизму ховалися десь далеко в нашій свідомості. Українські атрибути висіли лише в державних закладах, а про любов до країни ніхто й не вважав за потрібне говорити. Проте криваві події на Майдані стрімко змінили мислення українців.

Стрімко змінює нас і війна. Тепер у вільний час всі небайдужі так чи інакше допомагають нашій країні: збирають гуманітарну допомогу, пишуть листи солдатам, влаштовують благодійні концерти, чи займаються просвітництвом серед молоді, що теж дуже важливо. Люди «в тилу» всіляко намагаються підтримувати дух держави. Так і почали одягати вишиванки, вінки, синьо-жовті стрічки... Відбуваються автомайдани, велопробіги, з'явилися хоч і нецензурні, але патріотичні лозунги ультрас.

«Бердянськ 24» невпинно й об`єктивно продовжує інформувати вас про всі ці важливі події. За час неоголошеної країною-агресором війни відбулась самоідентифікація українців. Не було б щастя, як то кажуть...

Тепер у багатьох із нас є синьо-жовті стрічки, безліч українських віршів на сторінках у соціальних мережах, а наші телефони відгукуються веселими патріотичними піснями. Так відбулася зміна мислення, зародилася любов і повага... Бо в таких дрібницях ми можемо бути непоказово щирими й відвертими.

Зараз 23-річна Україна бореться за право називатися незалежною державою. Тож давайте не будемо байдужими до війни, яка відбувається за декілька кілометрів від нас!

Сподіваємось, що наступну 24-ту річницю ми відсвяткуємо у мирі та злагоді. Варто лише запастись мужністю й терпінням. Як казав письменник Еріх Ремарк - «Будь-який мир нічого не вартий, якщо немає миру в серці!».

Ваш інформаційний портал «Бердянськ 24».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 17 травень, п'ятниця 2024
вчора, 16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок