В Бердянську пролунав перший дзвоник

Бердянськ 24
01.09.2014 · 08:45 · переглядів - 2771

Редакція міського інформаційного порталу «Бердянськ 24» вітає всіх школярів та студентів з початком нового навчального року!

В Бердянську пролунав перший дзвоник

У зв’язку з війною на сході України, не у всіх школах навчання розпочнеться 1 вересня. У Бердянську поки все спокійно, й школи нашого міста вже прийняли до своїх класів близько 300 дітей із зони АТО. Окрім того, цьогоріч вперше підуть до школи 1019 дітей. Бажаємо їм та їхнім батькам, вчителям терпіння, мудрості й наполегливості. 

Старшокласники – наша особлива гордість та надія. В нашому місті 500 11-класників. Найголовніше для них зараз – фільтрувати інформацію, яка до них надходить та формувати свою, патріотичну точку зору. За рекомендацією Міністерства освіти й науки, темою першого уроку у всіх школах буде «Україна – єдина країна». На початку уроку учні вшанують пам'ять героїв Небесної Сотні та солдат, які загинули в бою за незалежність України. 

В Бердянський державний педагогічний університет на денну форму навчання вступило 642 людини, на заочну – 258. Сьогодні в надскладних для країни умовах потрібно бути сильними та милосердними. Милосердними до оточуючих та навіть до людей з інакшими поглядами. Не треба піддаватись паніці та різного роду провокаціям. 

На жаль, оптимістичних прогнозів дуже мало, але саме завдяки вірі, активності підростаючого покоління та їхній підтримці Україна переможе в бою з російським агресором. В нашому місті й надалі відбуватимуться патріотичні концерти та благодійні заходи, які наш портал буде активно висвітлювати, а всіх охочих закликаємо бути небайдужими. Сподіваємось, свято Останнього дзвоника відбудеться з мирним небом над головою!

Ваш інформаційний портал «Бердянськ 24».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок