Зрозуміли навіть депутати – КП «Аншлаг» необхідно ліквідувати

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.05.2020 · 12:45 · переглядів - 5278

Голова гуманітарної комісії Євген Георгієв на черговій сесії міської ради делікатно натякнув про необхідність ліквідації КП «Аншлаг»


Після ухваленого рішення про заборону проведення в міському палаці культури виставок-ярмарок, КП «Аншлаг», яке було прокладкою між організатором та МПК ім. Т.Г. Шевченко, втратило основне джерело фінансових надходжень. Примітно, що в підприємстві навіть не дали офіційної відповіді на запит, які заходи в 2019 році проводив або виступав в якості співорганізатору в 2019-му році Аншлаг.

В умовах карантину культурно-масові заходи заборонені. Не виключено, що після послаблення карантинних обмежень проведення концертів все ще залишиться під забороною. В цьому контексті депутат Євген Георгієв запропонував переглянути організацію роботи та фінансування всього сектору культури і виступив з ініціативою розглянути доцільність їх діяльності, в тому числі КП «Аншлаг».

Так чи інакше в існуючому вигляді дане комунальне підприємство має бути реорганізовано з врахуванням, хто буде офіційно відповідальним за організацію та проведення концертних програм.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок