В Бердянську рибалки і відпочивальники влаштовують бійки за доступ до пляжу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.06.2020 · 12:01 · переглядів - 7715

Голова земельної комісії Володимир Безверхий закликав адміністративний відділ мерії втрутитись в ситуацію, адже конфлікти між рибалками та відпочивальниками вже почали вирішуватись кулаками


Поламані риболовецькі знаряддя та бійки між рибалками та відпочивальниками — так любителі рибної ловлі і прихильники сонячних ванн встановлюють, хто з них може знаходитись на пляжі.

Безверхий Владимир

 - Мешканці Коси та підприємці дедалі частіше скаржаться на конфлікти між рибалками та відпочивальниками. Риболови розтягуються на 30-40 метрів, встановлюючи риболовецькі знаряддя на багатьох міських пляжах. Через це люди не мають змоги купатись в морі. Я звертаюсь до мешканців нашого міста, давайте будемо більш доброзичливими до наших відпочивальників, оскільки для багатьох бердянців курортний бізнес — це основний заробіток. Ми маємо створити всі умови, щоб гості нашого міста, виїжджали з Бердянська задоволеними і відпочившими, - заявив Володимир Безверхий.

Крім того, голова депутатської комісії з питань архітектури та земельних відносин закликав адміністративний відділ також вжити заходів для врегулювання проблеми.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок