Міська рада VIII скликання: три з п'яти мерів Бердянська можуть працювати в одному складі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.11.2020 · 12:25 · переглядів - 6798

В сучасній історії Бердянська місто очолювали 5 міських голів: Григорій Дубинка, Олексій Бакай, Валерій Баранов, Євген Шаповалов, Володимир Чепурний. За результатами волевиявлення бердянців на місцевих виборах 2020-го року троє з п’яти мерів можуть працювати в одному скликанні.

Міська рада VIII скликання: три з п'яти мерів Бердянська можуть працювати в одному складі

За офіційними даними Бердянської територіальної виборчої комісії до складу нового скликання міської ради, в якості депутатів пройшли екс-міські голови Бердянська Олексій Бакай («Опозиційний блок») та Володимир Чепурний («Наш край»). Вчетверте міським головою Бердянська став Валерій Баранов. Тобто, в теорії три політика з досвідом роботи міським головою можуть працювати в складі міської ради одного скликання.

Кожен з цих політиків в різні періоди був опонентом один з одним. Олексій Бакай в 1998 році програв вибори Валерію Баранову, а в 2015 р. поступився Володимиру Чепурному. На нинішніх виборах Олексій Бакай та Валерій Баранов виступали в якості союзників. Натомість Володимир Чепурний на етапі передвиборчих перегонів не цурався з висловлюваннями на адресу Валерія Баранова. Тепер три політики матимуть змогу на сесіях міської ради вже не заочно, а прямо один одному висловити свої претензії.

В той же час Олексій Бакай також обрався до Бердянської районної ради і тепер представник «Опозиційного блоку» може обирати в складі якого представницького органу йому працювати.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок