Олександр Македонський директор КП «Бердянськводоканал» до 2022-го року

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.12.2020 · 12:54 · переглядів - 5991

3-го грудня екс-міський голова Володимир Чепурний подовжив контракт найму директора КП «Бердянськводоканал» з Олександром Македонським до 2022-го року.


Згідно оприлюдненого розпорядження екс-міського голови Володимира Чепурного контракт з Олександром Македонським подовжено до 2022-го року, згідно із поданою заявою нинішнього керівника комунального підприємства.

Нагадаємо, на останній сесії міської ради VII скликання депутати проголосували за проведення аудиту «Бердянськводоканалу».

Крім того, після черги опублікованих повідомлень про подовження та підписання нових контрактів на ряді комунальних підприємств, Валерій Баранов заявляв про проведення масових звільнень після призначень колишнього керівництва міста. Після вступу на посаду міського голови, в ексклюзивному інтерв’ю редакції «Бердянськ 24» Валерій Баранов повідомив наступне:

Баранов Валерий

Я спочатку буду займатись бюджетом, а не цими «розбірками» і коли у мене будуть заступники, ми будемо працювати за відомою схемою… Якщо навіть ці люди, яких призначили, можливо частина з них гідна і спроможна виконувати ці функції, тоді нехай виконують. Якщо тільки вони це доведуть своїми бізнес-планами, результатами роботи і т.д. Щодо тих, які мають «чорні історії», а там є такі, значить будемо їх звільняти, - заявив Валерій Баранов.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок