З 1-го лютого в Бердянську можуть повністю вимкнути зовнішнє освітлення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.01.2021 · 13:30 · переглядів - 4610

Таку інформацію озвучив керівник КП «Міськсвітло» Валерій Горлов на засіданні депутатської комісії з планування бюджету


За інформацією директора «Міськсвітла» Валерія Горлова підприємство не має коштів для оплати рахунків за електроенергію, тому, якщо найближчим часом комунальників не профінансують, з 1-го лютого все зовнішнє освітлення міста може бути вимкнено. Крім того, кошти відсутні не тільки на оплату електроенергії, а і на зарплату співробітникам.

Суму фінансування комунального підприємства на 2021-й рік планується суттєво знизити в порівнянні з 2020-м. На засіданні комісії з ПБК сьогодні взагалі не розглянули проекти рішення, які стосуються всього житлово-комунального господарства. Своє рішення депутати мотивували відсутністю на засіданні профільного заступника.

В цьому контексті, варто відзначити, що предметне обговорення всіх програм відбулось на профільній комісії і по більшості з них депутати ухвалили рішення винести їх на бюджетну сесію міської ради. Таким чином, сьогоднішнє рішення ПБК в черговий раз продемонструвала, наскільки ситуативною є «глибоке розуміння» між міським головою Валерієм Барановим та депутатським корпусом.




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок