Бердянськ подає 10 проектів на участь у конкурсі Програми з відновлення України

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.01.2022 · 13:56 · переглядів - 3766

Начальник відділу інвестиційної та міжнародної діяльності Інна Комарова на сесії міської ради озвучила проекти, які міська влада планує подати на участь у конкурсі Програми з відновлення України


Реконструкція «будинку побуту» під Центр надання адміністративних послуг. Проектом пропонується в одній будівлі об’єднати ЦНАП та Центр Дія.

Реконструкція інфекційного корпусу. Комплексним проектом передбачається також придбання обладнання. Реалізація даного проекту дозволить в перспективі розмістити в приміщенні і «ковідний госпіталь».

Реконструкція поліклініки. Ще один важливий соціальний об’єкт планується повністю реконструювати за кошти Програми з відновлення України

Реконструкція ЦДЮТ. Проектом передбачається повна реконструкція включно з ремонтом куполу астрономічної обсерваторії. Даний об’єкт включено в Програму Великого будівництва

Реконструкція гімназії №3 «Сузір’я». Комплексний проект.

Реконструкція ЗОШ №9. Окрім ремонту школи, передбачається відкриття дошкільного закладу на три групи. Це буде перший дитячий садок в мікрорайоні Ліски.

Реконструкція ЗОШ №20. Комплексний проект.

Реконструкція колектору від КНС№7 і ремонт каналізаційно-насосної станції №8

Ремонт шляхопроводу по вул. Чернишевського. Так званий «Горбатий міст» давно перебуває в аварійному стані і конче потребує реконструкції.

Секретар міської ради Олександр Свідло наголосив, що озвучені проекти – це мрії і сподівання міської влади. Які з озвучених об’єктів пройдуть відбір невідомо. Подати заявки необхідно до початку лютого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 20 травень, понеділок 2024
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок