Бердянський пропагандист Володимир Головатий засвітився на екофорумі в «АГПУ»

Бердянськ 24
25.01.2024 · 12:06 · переглядів - 2128

На z-пабліках з’явилися світлини з заходу, який окупанти проводили в стінах захопленого вишу. Здається, Володя визначився.

Бердянський пропагандист Володимир Головатий засвітився на екофорумі в «АГПУ»
Зображення з засідання "Екоклубу" в захопленому виші Бердянська. Колаж: "Бердянськ 24"

НСЖУ включило Головатого в чорний список журналістів-зрадників. А потім вибачилось

Влітку минулого року Національна Спілка журналістів України повідомила про виключення кількох бердянських медійників зі списку своїх членів. Повідомлялося про Володимира Головатого (ПРО100), Семена Шатурського (Азовська хвиля), Павла Іщука (Город). Формулювання – перейшли на бік ворога.

Вкупі з цим набором прізвищ в тому ж контексті згадувалися і Володимир Дьомін (ПРО100) з Юлією Ваченковою (ТБ-Бердянськ). Їх просто засуджували, оскільки вони не були членами НСЖУ.

Проте за кілька днів організація видала новину, що поки не знайшла підтверджень зрадницьким діям Головатого і, навіть, вибачилася перед ним. Як виявилося: передчасно.

Телеграм-канал «Війна. Бердянськ. Україна» звернув увагу, що на проросійських пабліках вийшли матеріали, в яких розповідають про засідання якогось «Екоклубу студентів факультету психології та педагогіки АГПУ». В аудиторії цього квазі-утворення і був помічений той самий Головатий. Його статус не вказується, але сам факт публічної присутності на офіційній зустрічі в захопленому росіянами університеті підказує, що НСЖУ потрібно відкликати свої вибачення.

Інший ракурс. Дійові особи ті ж самі. Джерело: z-пабліки 

Хто такий Головатий?

Більшість кар’єри займався відвертою пропагандою на медіа-ресурсі «ПРО100» проросійського політика, народного депутата від «оп-зж» і найвпливовішої людини Бердянська Олександра Пономарьова, який зараз проходить по кримінальній справі про державну зраду України.

Останніми роками пропагандиста періодично помічали в конфліктах із колишніми ветеранами АТО із ГО «Сармат», не згодними з встановленими в місті порядками тим самим Пономарьовим.

На початку повномасштабного вторгнення Головатий позиціонував себе в Бердянську як волонтер. Але за кілька місяців і вийшли матеріали, в яких вказувалася причетність пропагандиста до роботи інформаційних z-ресурсів.

Головатий. Несподіванка? Фото: соцмережі

Нова поява в медіа-просторі фактично ставить Головатого в один рядок з його колегами, котрі раніше публічно продемонстрували свою нову орієнтацію.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 20 травень, понеділок 2024
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок