До уваги бердянців. Гумкоридор на Покровці працює, щодня його проходять 170-200 українців

Бердянськ 24
10.08.2023 · 09:00 · переглядів - 7377

Раніше ми повідомляли, що цінник на проїзд з Бердянська до неокупованої частини України коштує в районі 10 тис грн.

До уваги бердянців. Гумкоридор на Покровці працює, щодня його проходять 170-200 українців
Гуманітарний коридор (Фото: t.me/minre_ua)

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук наголосила, що гуманітарний коридор працює в односторонньому порядку, у росію виїхати через нього не вийде.

Щодня 170-200 людей переходять із рф до України через гуманітарний коридор Колотилівка - Покровка на кордоні Білгородської й Сумської областей. Про це під час телемарафону повідомила міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, пише Укрінформ.

На території Сумської області організовано хаб, надається медична, психологічна, гуманітарна допомога, є транспортні засоби, які везуть людей безкоштовно до Сум, а в Сумах є хаб, де можна переночувати, а вранці поїхати на Київ.

Повідомляється також, що о 06:47 щодня безоплатні евакуаційні вагони їдуть до Києва, є можливість виїхати маршрутними автобусами у на Харків.

"У нас взагалі закриті кордони з державою-агресором, і на сьогодні це лише один гуманітарний коридор, який так облаштовано. Є ще через Білорусь. Але з росією це єдиний", - додала вона.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок