Дурних все менше. У окупантів в Бердянську проблемки із набором членів виборчих комісій до фейкових виборів

Бердянськ 24
09.08.2023 · 10:56 · переглядів - 1430

А що сталося?

Дурних все менше. У окупантів в Бердянську проблемки із набором членів виборчих комісій до фейкових виборів

Пропорційно до зменшення території Запорізької області, яку ватники нарізали собі за результатами минулого «референдуму», в Бердянську падає і кількість охочих власноруч собі намалювати справу за державну зраду України.

Колаборанти розуміють, що рашисти і так можуть собі намалювати 100-150 відсотків явки, повну підтримку «єдінай расії» та все таке інше. Без комісій, зайвої публічної демократичності і, головне, необхідності світити своїми фейсами в умовах наступальної операції ЗСУ. Бо звісно, на людях у «колобків» ще «расія тут навсєгда», а от в середині досить прохолодно. А що як зовсім скоро повернеться українська влада і участь у черговому окупантському цирку – це як власноручне медичне підтвердження власної розумової відсталості і наступні 10-15 років доведеться проводити у веселій компанії за гратами?

Отже, охочих небагато. Значна частина членів комісій «референдуму» або зараз намагаються відморозитись, або виїхали в росії чи Європу, або вже мають заочні карні справи, - повідомляє нам підписник із окупованого Бердянська.

Раніше повідомлялося, що фейкові вибори путіністи намітили на 10 вересня. Але остаточний формат проведення ще не зрозумілий. Очікується, що побудинковий обхід стартує 31 серпня.

І все це заради того, що просто оприлюднити результати, які вже у окупантів і без того є.

Отже, цирк триває, проте за його підсумками можна отримати собі зовсім несмішні терміни покарання. Але, неповажні колаборанти, не стримуйте себе. Головне побільше фоток, відео та інших доказів своєї убогості.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок