Контроль за використанням земель: депутати пропонують розширити повноваження секретаря БМР

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2021 · 10:59 · переглядів - 2866

Депутат Роман Озюменко на спільному засіданні депутатських комісій вніс пропозицію переглянути структуру виконкому і утворити новий відділ, який займатиметься контролем за використанням земель. Новий підрозділ підпорядкувати секретарю міської ради


Депутати міської ради продовжують наступ на виключні повноваження виконавчого комітету і міського голови. Так, з 1-го вересня депутат Роман Озюменко запропонував в апараті міської ради утворити новий відділ самоврядного контролю за використанням земель Бердянської міської ради загальною чисельністю 3 штатні одиниці. Депутатська комісія пропозицію підтримала і керуючому справами виконавчого комітету Олексію Юрченко доручено оформити озвучену пропозицію у відповідному проекті рішенні.

Необхідність створення такого відділу Роман Озюменко аргументував змінами законодавства: з 2022-го року виключними повноваженнями міських рад стане здійснення самоврядного контролю за використанням земель.

Пропозицію підтримав Володимир Безверхий і Дарина Братанова. Присутні на засіданні спільних комісій депутати проголосували за пропозицію Романа Озюменко.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок