На двох стільцях. Перевізник Ігор Налюшний веде бізнес з окупантами та в Дніпрі

По матеріалам Локатор-Медіа
19.05.2023 · 10:39 · переглядів - 5886

Після повномасштабного вторгення російської армії, бердянський підприємець Ігор Налюшний, який багато років займається пасажирськими міжміськими перевезеннями, залишився на непідконтрольній території і співпрацює з окупаційною владою.

На двох стільцях. Перевізник Ігор Налюшний веде бізнес з окупантами та в Дніпрі

Зберігаючи свій статус фізичної особи-підприємця, Налюшний у грудні минулого року зареєструвався за законодавстом країни-агресора як «индивидуальный предприниматель». Відомості про це можна знайти у сервісі «Руспрофайл», який має доступ до державних реєстрів рф. Без отримання російського громадянства вчинити такі дії неможливо.

У квітні Telegram-канал «Бердянское Сопротивление» опублікував лист «ИП Игоря Налюшного» на ім’я самопроголошеного мера Олександра Сауленка (засудженого за держзраду) датований 7 квітня поточного року, в якому він повідомляє, що має в розпорядженні 4 автобуси загальною місткістю 140 місць і уточнює, що для здійснення поїздок Бердянськ-Ростов-Бердянськ потрібно 450 літрів дизельного палива. Ймовірно це листування було пов’язане з підготовкою евакуації колаборантів у разі початку українського контранаступу.

лист

За російськими стандартами Налюшний створив і ООО «АВТОТРЕЙД-ХХI». Воно є клоном української фірми з аналогічною назвою і адресою реєстрації (вулиця Італійська, 109), якою бізнесмен керує з 2021 року.

Проте все це не заважає Ігорю Налюшному продовжувати підприємницьку діяльність на вільній території України – здійснювати пасажирські перевезення за маршрутом Запоріжжя-Дніпро-Запоріжжя. У розпорядженні «Локатор-Медіа» є відомість від 18 квітня 2023 року, згідно якої ФОП Налюшний виконав перевезення автобусом «Mercedes» з реєстраційним номером АР2069АА.

платежка

Як це йому вдається, знаходячись на окупованій території та ще й за тісної співпраці з ворожою адміністрацією – питання, відповідь на яке можуть дати лише правоохоронні органи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок