Нардеп з Бердянська Єгор Чернєв зареєстрував законопроект про закупівлю мінних тралів на півмільярда гривень

Бердянськ 24
23.08.2023 · 16:23 · переглядів - 1135

За державні гроші пропонується придбати більше сотні засобів українського виробництва

Нардеп з Бердянська Єгор Чернєв зареєстрував законопроект про закупівлю мінних тралів на півмільярда гривень

Точна сума складає 576 млн грн. Про це Єгор Чернєв повідомив на власній ФБ-сторінці. За його словами, саме військове забезпечення ЗСУ є першочерговим завданням влади. Благоустрій, інфраструктура, патріотичні символи – все вже після перемоги.

Перебуваючи на фронті та вивчаючи потреби хлопців, я з'ясував, що за час контрнаступу багато техніки для розмінування було втрачено, а поставки з боку союзників виявилися недостатніми.

Тож поставили завдання підприємствам Укроборонпрому, і вони знайшли можливість виробляти таке оснащення в Україні за ціною значно нижчою, ніж у приватному секторі.

Загальна сума коштів на трали співставна тій, яку передбачалося витратити на музей Голодомору, і яку було заветовано Президентом. Музей обов'язково буде, але не зараз, розмінування нагальніше, - зазначив Чернєв.

Думаємо, нікому не треба доводити, що саме в Запорізькій області і, зокрема, на бердянському напрямку подібна техніка українським військовим потрібна як повітря. Отож, ВР потрібно якнайшвидше реалізувати запропонований проект.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок