О. Свідло мітингуючим : "Школа 7 була, є і буде"

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.11.2021 · 11:04 · переглядів - 5479

Перед початком сесії міської ради біля стін мерії зібрались батьки учнів 7-ї школи із запитанням, коли довготривалий ремонт закладу освіти завершиться?

О. Свідло мітингуючим : "Школа 7 була, є і буде"

Спочатку до мітингарів підійшли заступник голови райради Віктор Дудукалов і депутат облради Євген Георгієв. Депутати спробували перевести невдоволення містян на адресу вже екс-міського голови Валерія Баранова, однак люди наполягали на конкретні відповіді від представників міської влади і особисто від т. в.о. мера Олександра Свідло.

В результаті Олександр Свідло вийшов до мітингарів і запросив ініціативну групу до себе в кабінет. Секретар міськради запевнив людей, що вже найближчим часом міська влада, яку тимчасово очолив Олександр Петрович, розбереться з підрядною організацією і, за необхідності, буде оголошено новий тендер. Т.в.о. міського голови, чомусь, висловив впевненість, що перемогу обов'язково одержить бердянська фірма.

Найголовніше, що зазначив Олександр Свідло - 7 школа була, є і буде.

Також секретар міськрад запропонував батькам розглянути варіант з 1-го січня наступного року перевести навчання учнів 5-9 класів до 9-ї школи. Учнів обіцяють транспортувати автобусом.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок