Окупанти незадоволені цінами на бердянському ринку

По матеріалам Бердяньск сьогодні
01.05.2023 · 17:24 · переглядів - 2581

Окупанти в одному зі своїх пропагандистських каналів заявили, що ціни на ринку в Бердянську набагато дорожчі, ніж повинні бути за їх підрахунками, і що продавці встановлюють їх за власним бажанням.

Окупанти незадоволені цінами на бердянському ринку

Насправді ж бердянці чудово знають, що великої різниці немає: продукти неймовірно дорогі, як на ринку, так і в супермаркетах. Тільки на ринку більший вибір.

"Если даже болгарский перец стоит в супермаркете на 20 рублей дешевле, чем на рынке, то большой роли это не играет, потому что немногие из обычных бердянцев могут позволить себе покупать этот перец что за 400, что за 380 рублей килограмм.

Приятных цен на рынке крайне мало", - заявляють окупанти у своєму каналі.

Цікаво, а що саме повинно сприяти низьким цінам у окупації на їх думку? Війна, руйнування, мінування полів, військова техніка посеред фермерських господарств, беззаконня та мородерство російських солдат, жадібна до грошей окупаційна адміністрація…?

Також Бердянці відмічають, що по-справжньому хвилюватись через високі ціни у місті окупанти почали тільки тоді, коли перевезли у Бердянськ свої родини. До цього усі їх рейди були сугубо заради імітації бурхливої діяльності.

Дуже хочеться відповісти окупантам, що приємних цін не мало, їх просто ніде немає, – каже пенсіонерка із окупованого Бердянська. – Приємні ціни були у наших, українських супермаркетах, і скоро вони обов'язково повернуться знову, тільки їх тут вже не буде!

Доречі, вчора в Бердянську відкрився новий магазин з символічною назвою "Пакет", відвідувачі відмітили непомірно високі ціни на весь товар в супермаркеті.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок