Окупанти починають закривати пункти «Швидкої допомоги» в Бердянському районі

Бердянськ 24
11.01.2024 · 17:15 · переглядів - 2608

Персоналу медичного закладу в Софіївці (колишня Коларівка) вже повідомили про розформування. Керівництво селищної ради колаборантів, в свою чергу, збирає підписи і погрожує мітингами верхівці зрадників Приморська.

Окупанти починають закривати пункти «Швидкої допомоги» в Бердянському районі
Якось одразу не пішло. Медична реформа від росіян на Бердянщині. Джерело: соцмережі

Раніше в розпорядження «Бердянськ 24» надходила інсайдерська інформація з Бердянського району про фінансові проблеми в медичних закладах. Риторика топ-зрадників спочатку були заспокійливого тону. По типу, гроші будуть, ви тримайтеся.

Після нового року концепція змінилася. З Приморська просто повідомили колектив «швидкої» з Софієвки про закриття. Персоналу запропонували робочі місця в самому Приморську, але охочих їздити в райцентр на роботу мало. Та й загалом: люди розуміють, що така історія неодмінно позначиться на якості надання медичної допомоги в найближчих селах.

За інформацією, колабораційна влада софієвської громади налаштована на боротьбу. Збирають підписи, погрожують мітингами і доносами. Ми застерігаємо українців на ТОТ будь-якими способами уникати участі в незрозумілих розбірках окупантів.

Припускаємо, що ця історія вже відома й колективам інших медичних закладів регіону. Цілком можливо, що найближчим часом їх також очікують неприємні листи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок