Олександр Бабанін – черговий помічник Пономарьова і член опзж, що засвітився на пропагандистському відео

Бердянськ 24
23.08.2023 · 15:22 · переглядів - 2782

Бабанін завжди входив до символічного спецзагону із команди підсудного бердянського нардепа Олександра Пономарьова, натасканих виключно виступати на урочистях, дарувати квіти, дешеві тортики і нести нудну совкову маячню.

Олександр Бабанін – черговий помічник Пономарьова і член опзж, що засвітився на пропагандистському відео

Цю абсолютно марну "суперсилу" зрадник тепер використовує на рашистських акціях в Бердянську.

Бабанін певний час, очевидно, соромився проявляти свою ватну сутність, а згодом перестав комплексувати. Пару місяців тому свої здібності він продемонстрував в ДЮСШ на змаганнях з художньої гімнастики, а вчора роздавав подарунки на святі російського прапора в клубі моряків.

Бабанін – абсолютно пуста людина. Ну є такі, що з кермом по місту ходять або птахів на зупинках годують… А цей вже більше десяти років пересувався за наказами Пономарьова Бердянськом і просто когось поздоровляв, обнімався, нагороджував від імені господаря, який зараз проходить по ділу про держзраду.

Найбільше тригерить те, що подібні дурники були обов’язково наділені статусом депутата або чиновника, а ЗМІ нардепа їм цілодобово надавали свої ескорт-послуги. Разом вони гальмували розвиток міста і засипали голови бердянцям якоюсь рафінованою радянською трухою.

Тепер такі як Бабанін абсолютно органічно виглядають на фоні прапору рф. Тільки безмежно шкода, що цей прапор висить саме в Бердянську, а не в межах офіційного кордону рф.

Очікуємо на заслужену карну справу стосовно Бабаніна, який є діючим депутатом районної ради від опзж.

відео без звуку




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок