Олександр Свідло прокоментував відставку Валерія Баранова

По матеріалам пресс-службы исполкома
16.11.2021 · 17:55 · переглядів - 8287

Коментар секретаря міської ради Олександра Свідло з приводу заяви міського голови про відставку

Олександр Свідло прокоментував відставку Валерія Баранова

- Для мене це рішення міського голови, м'яко кажучи, несподіване, – прокоментував заяву Валерія Баранова секретар міської ради Олександр Свідло. – Можливо, це пов'язано із якимись зовнішніми обставинами. Можливо, справді, зі здоров'ям. І, принаймні, це я зрозумів би. Особисті проблеми та причини є в усіх. Але я не бачив жодних проявів протиріч у стосунках із міською радою, крім робочих. Під час підготовки цієї сесії, як, втім, і на інших, справді, було спірне питання щодо розподілу коштів. Рада наполягала на фінансуванні виплат медикам та ліків для ковидного госпіталю до кінця року, тоді як виконавча влада передбачила програму лише на місяць. Решту озвучених пропозицій, які виносив виконком, комісії підтримали. А якщо в розумінні мера дружба – це закриття очей на недоробки, факти корупції та провали, то міська рада одразу сказала, що такої дружби не буде. Основна функція депутатів – контроль.

Я не знаю хто із заступників залишається працювати, кожен прийматиме рішення сам для себе. Ми із заступниками говорили у перерві Дня депутата. І я так зрозумів, що і для них це рішення міського голови також було несподіваним.

Ситуація у місті складна, оскільки є маса невирішених проблем. Основні з них: Кабмін, швидше за все, не фінансуватиме компенсації тарифів на опалення для населення; реконструкція ЗОШ №7, як і раніше, під загрозою; будівництво кисневої станції у лікарні треба починати з нуля. І багато-багато інших...




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок