Під псевдовибори окупанти обіцяють Бердянську морський вокзал у 2023 році

Бердянськ 24
19.08.2023 · 10:33 · переглядів - 2219

А причал, будь-ласка, на місці де підбили «Саратов». Тим паче, що точка вже пристріляна

Під псевдовибори окупанти обіцяють Бердянську морський вокзал у 2023 році

Незважаючи на те, що російські вибори, а тим більш на окупованих територіях, не мають нічого спільного з демократичним волевиявленням, рашисти активно починають масажувати вуха бердянцям своїми обіцянками.

Вибачте за словосполучення, але їх «міністр економічного розвитку Запорізької області» Гуськов пообіцяв вже в цьому році відремонтувати морський вокзал, а з 2025/26 запустити транспортне сполучення.

Таким чином цей діяч намагається, очевидно, підняти акції «єдіної росії» перед виборами. Не зовсім зрозуміло навіщо, адже протоколи готові, підписані і не треба себе обтяжувати зайвою роботою.

Можемо тільки допустити, що хоч цей Гуськов і злочинець, але не дурень. Розуміє ж що в 2025-му і запаху рф на території Бердянська не буде. Отож, обіцянку можна не виконувати із цілком логічних для нього причин.

Взагалі росіянам з бердянським портом часто не везе. А тут іще й українська артилерія все ближче. Отож, ця ідея від болотних зовсім нікуди не годиться. Хай думають іще.

До того ж, за півтора роки окупації, російські нацисти спромоглися трохи каміння по Бердянську накидати, які чомусь називають пам’ятниками, поприбирали «Ь» на назвах міста і, здається, все… А тут одразу вокзал. 




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок