Позачергова сесія районної ради підтримала ініціативи Бердянської РДА

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.10.2021 · 16:16 · переглядів - 4054

В п’ятницю, 1-го жовтня, на вимогу голови БРДА Олексія Бакая в районній раді відбулась позачергова сесія. Одне з питань – виділення коштів з бюджету району на проектно-кошторисну документацію реконструкції покрівлі адміністративної будівлі

Позачергова сесія районної ради підтримала ініціативи Бердянської РДА

За інформацією голови Бердянської РДА Олексія Бакая на обласному рівні є попередні домовленості щодо виділення з бюджету області коштів на реконструкцію адміністративної будівлі, в якій розташовуються районна рада і райдержадміністрація.

Бакай Алексей

 - Ми всі прекрасно розуміємо, що вся ця будівля потребує ремонту. Ми заходимо в осінньо-зимовий період з протікаючою покрівлею, з пліснявою і грибком в кабінетах співробітників. Як керівники ми маємо створити комфортні умови для наших співробітників. Нам вдалось досягти порозуміння з керівництвом області і депутатською більшістю, щодо виділення 1,1 млн гривень з обласного бюджету на ремонт покрівлі. Ці кошти нам готові надати. Від нас необхідно профінансувати проектно-кошторисну документацію. Ціна питання – 50 тисяч гривень. Тому ми і скликали позачергову сесію. Розраховую, що здоровий глузд візьме гору над політичними інтригами і ми зможемо порозумітися з даного питання, - аргументував свою позицію на спільному засіданні депутатських комісій райради голова БРДА Олексій Бакай.

Після декількох спроб окремих депутатів – представників більшості перевести обговорення питання до процедурних моментів, які напряму стосуються Запорізької обласної ради, ініціативу підтримали. В підсумку – на сесії абсолютною більшістю голосів депутати погодили виділення 50 тисяч гривень з районного бюджету на проектно-кошторисну документацію.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок