"Православна гімназія" та макулатура пропаганди з твері - як зомбують наших дітей в Бердянську?

Бердянськ 24
05.09.2023 · 14:56 · переглядів - 1036

"рассия здесь навсегда", "адин народ", "исторические корни", "православные скрепы" та іншу маячню в режимі нон-стоп нав'язують окупанти бердянцям з пропагандистських ресурсів та в освітніх закладах.

"Православна гімназія" та макулатура пропаганди з твері - як зомбують наших дітей в Бердянську?

Окупанти розширюють межі пропаганди і тепер зомбувати дітей будуть не лише в школах, а й в "православній гімназії в ім'я новомученників та сповідників бердянських", яка оголосила набір учнів 1-4 класів. Дітям обіцяють розвиток особистості, духовне і патріотичне виховання, інтелектуальний і творчий розвиток, вивчення основ православної культури, участь в міжрегіональних олімпіадах росії і т.п.

Для підтримання пропаганди в мережі шкільних закладів "шефи з твері" доправили чергову партію макулатури. Книги обсягом 4 тис. примірників розподілили між школами району, про що відрапортували колаборанти на пропагандистських ресурсах.

Тим часом тиск на батьків та погрози з боку росіян продовжується - дітей зобов'язують навчатися в "російських" школах і суворо забороняють відвідувати онлайн-уроки за українською програмою. "Навчальний" процес в окупованому Бердянську стартує після проведення "виборів". Навчання за українською програмою вже розпочалось в онлайн-режимі.




Останні новини Бердянська
вчора, 11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024
9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок