Псевдо-влада Бердянська наповнюватиме бюджет з продажу вкрадених квартир та земельних ділянок?

Бердянськ 24
29.04.2024 · 11:32 · переглядів - 1496

В окупантів немає ідей стосовно цивілізованого формування міської скарбниці. Отож, вони просто хочуть направляти в бюджет частину награбованого майна

Псевдо-влада Бердянська наповнюватиме бюджет з продажу вкрадених квартир та земельних ділянок?
Окупанти за два роки самі собі довели неспроможність розвивати промисловість і бізнес, а тому переключилися виключно на майно бердянців. Фото: архів "Бердянськ 24"

Туризм на нулі, промисловість майже знищена, порт занепадає. Так зване, керівництво міста й досі не розкриває деталей бюджету. Але загальні суми, які виділяють росіяни на утримання захоплених територій України, свідчать про глибоку дотаційність Бердянська.

При цьому "мер" Сауленко, його команда та "депутати" не мають жодних дієвих проєктів, які могли б сприяти економічному розвитку міста при росії та наповненню казни.

Ситуація по всім захопленим районам однакова. З кадрами повна катастрофа. До влади прийшли ні на що не здатні "маргінали", які можуть водити хороводи на 9 травня, вболівати за "рускій язик" і згадувати часи срср. Тому зараз і торпедуються теми з власністю квартир, будинків, земельних ділянок. Найближчі бюджети пропонуються наповнювати просто за рахунок продажу награбованого в українців, - повідомляє "Бердянськ 24" джерело з окупованого міста.

Те, що колаборанти називають "бесхозним майном", переводитимуть в "комунальну власність", а потім продаватимуть, віддаватимуть в іпотеку, або влаштовуватимуть конкурси серед претендентів на бізнес-нерухомість.

Саме тому зараз стоїть завдання максимально наповнити реєстр, відібраними в українців квартирами та будинками. Попри обіцянки забезпечення житлом лікарів, вчителів, культурних діячів – це будуть одиничні піар-акції. Думаю, що більша частина грошей піде в кишені обмеженого кола осіб, менша – безпосередньо в бюджету. На крадених грошах колаборанти сподіваються протриматися кілька років, - додає бердянець.




Останні новини Бердянська
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок