Сауленко призначив нового головного лікаря в окупованому Бердянську і анонсував приїзд інших медиків

Бердянськ 24
26.07.2023 · 11:52 · переглядів - 3388

Всі ж чули про передову російську медицину? Цікаво, чому вона безсильна у випадку з самим Сауленком? Там же діагнози на самому обличчі

Сауленко призначив нового головного лікаря в окупованому Бердянську і анонсував приїзд інших медиків

Пабліки окупантів видали новину щодо призначення фейковим мером нового керівництва бердянської лікарні. Це якась Анна Бєлавіна. Наче звідкись з Уралу.

Це вже, здається, третя рокіровка від Сауленка на цій посаді. Не приживаються ні гастролери в халатах з рф, ні місцеві протеже гауляйтерів.   

 - Повышение качества медицинского обслуживания бердянцев - один из главных наших приоритетов. Поэтому мы обсудили с Анной Вячеславовной вопросы организации работы в новом для неё  коллективе. Не секрет, что в городе нехватка врачей.  Важнейшая на сегодня задача - привлечение в Бердянск медицинских специалистов. И у главного врача уже есть предложения в кадровых вопросах. Уже в ближайшее время к нам  ожидается приезд врачей разных срециальностей, - передають «авторитетну» думку Сауленка z-канали.

Навіть, якщо так і станеться, то навряд загарбники відправлять в Бердянськ світил медицини. Більш реальний варіант з акушерами, які віддають перевагу внутрішнім розтиранням спиртом перед зовнішнім застосуванням.

Найгірше в цьому, що окупанти продовжують гратися із здоров’ям людей на окупованих територіях.

Ми ж засікли таймер до наступної зміни головного лікаря. Сподіваємось, що він буде вже українським.




Останні новини Бердянська
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок