У Бердянську приступили до монтажу ангіографа

По матеріалам БТМО
31.03.2021 · 14:43 · переглядів - 3811

В Бердянському територіальному медичному об'єднанні пройдено ще один (черговий) етап впровадження найсучасніших медичних технологій і послуг - до спеціально відремонтованих приміщень доправлено ангіограф. На черзі - монтаж, наладка, пуск, сертифікація...

У Бердянську приступили до монтажу ангіографа

Рік і три місяці минуло відтоді, коли до БТМО було доставлено ангіограф. І от нарешті довгоочікувана подія : після тривалих ремонтних робіт з опорядження приміщень майбутнього ангіографічного відділення, монтажу систем енергозабезпечення, вентиляції і клімат-контролю сучасне обладнання вартістю 23 млн. грн.- 15 великогабаритних контейнеерів і 4 піддони різноманітного приладдя - доправлено зі складу на місце монтажу.

Варто зазначити, що працівники БТМО, будівельники і спеціалісти ТОВ "Транском" чудово справилися з досить непростим завданням - перевезти і підняти на другий поверх кілька тон складного і тендітного обладнання. Довелося демонтувати вікно і розібрати частину зовнішньої стіни терапевтичного корпусу. Проте все було зроблено без зайвої метушні і за короткий час. Посприяла і погода - нудну мжичку змінило сонечко.

Егоров Дмитрий
- Наразі ми спостерігали просто історичну подію, один з найприємніших етапів - доправлення обладнання на місце, де його буде встановлено, - прокоментував директор БТМО Дмитро ЄГОРОВ. - Для цього довелося розібрати частину стіни. Дане приміщення було спеціально відремонтовано, зараз його готовність - 98%. Вартість робіт склала близько 5 мільонів гривень. Для завершення робіт на останній сесії депутати Бердянської міськради виділили 1,8 мл. грн. Сподіваємося, що монтаж і наладка не забаряться.

Наразі, представники обслуговуючої компанії розпочинають монтаж обладнання.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок