В окупованому Бердянську криза в сфері ЖКГ

Бердянськ 24
10.11.2023 · 18:08 · переглядів - 2060

Новий день – нові одкровення від окупантів. Очевидні для містян факти через місяці доводиться визнавати окупантам. Черговий приклад – стихійні звалища

В окупованому Бердянську криза в сфері ЖКГ

Криза в житлово-комунальному секторі окупованого Бердянська поглиблюється дедалі більше. Нещодавно гауляйтер Сауленко зробив вимушене зізнання про відсутність водопостачання зі зруйнованого росіянами Каховського водосховища.

До цього було встановлено брак матеріально-технічних ресурсів та серйозний кадровий голод. Колаборанти та їх куратори наявними в місті ресурсами не спроможні оперативно реагувати на поточні аварійні ситуації в сфері житлово-комунального господарства.

Нове зізнання від окупантів – ріст стихійних звалищ в місті. Окупаційна адміністрація зафіксувала стрімке зростання обсягів захаращених сміттям територій.

Наявні проблеми і їх публічне визнання засвідчує глибоку управлінську кризу так званої влади тимчасово окупованого Бердянська. Враховуючи тенденцію прогнозуємо подальші зізнання окупантів, а за цим, не виключено, і зростання тарифів…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 травень, четвер 2024
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок