В віджатий росіянами Бердянський педуніверситет вже можна запускати бабок з «отрядів путіна». Аудиторія готова слухати.

Бердянськ 24
11.09.2023 · 11:28 · переглядів - 26062

Наука? Нєт, нє слишалі… Рідні для багатьох стіни остаточно перетворюються в пропагандистський центр. Причому, максимально примітивного рівня.

В віджатий росіянами Бердянський педуніверситет вже можна запускати бабок з «отрядів путіна». Аудиторія готова слухати.

Нацисти, отравлєниє дєті, «украінци, башкіри, єврєі, болгари – всє ми русскіє»… Вся ця маячня несеться в колишньому храмі науки від z-пропагандистів, які в АГПУ (російській підробці БДПУ) стали постійними лекторами.

Програма подібних гастролей стандартна. Заїзд польового, кімнатного чи диванного рашиста в Бердянськ, обов’язковий фуршет, а потім виступ-бенефіс перед викладачами-зрадниками.

Навіть з уривків виступів подібних персонажів з вух нормальної людини потече кров. Здається, що й дитині важко переварити всі ці словесні фантазії про фашистів-українців, про те, що всі на землі – руські, унікальний код росіян і якусь там місію…

А ці так звані прєподи сидять, слухають зальотного космонавта, тіпа, воєнкора Рогова і схвально хитають головами. Уявляєте: їм по 40, 50, 60 років, мають вчені ступені, сотні наукових робіт за плечима, багаторічний досвід викладацької діяльності… І от вони всі сидять, слухають шизоїзду середньовічну маячню, посміхаються і схвально хитають гривами.

Не сумніваємося: якщо наступного разу в аудиторію з подібними Камаєвими, Пановими, Малихіними запустять фрікових путінських пенсіонерок – вони поводитимуться так само. Слухатимуть з відкритими ртами і плескатимуть в долоні.

Найприкріше те, що ці посередності десятиліттями тусувались в БДПУ і робили вигляд, що вчили студентів. Жаль часу, який покоління молодих людей витрачали, вимушено спілкуючись з такими «світилами науки».

Сподіваємось, що скоро всі ці екземпляри переїдуть в інший державний заклад. До речі, також український, де також є чіткий розклад і цікаві співрозмовники на наступні 10-15 років.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 20 травень, понеділок 2024
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок