Шахрайство на 20 тисяч гривень, авто крадіжки та інше в кримінальній хроніці за середу 19 жовтня

По матеріалам Пресс-служба полиции
20.10.2016 · 13:49 · переглядів - 1723

До чергової частини надійшло 62-і заяви від громадян. І хоча тяжких злочинів допущено не було, все ж таки, нудьгувати співробітникам поліції не довелося. Нарядами керував старший інспектор Сергій Кірєєв.

Шахрайство на 20 тисяч гривень, авто крадіжки та інше в кримінальній хроніці за середу 19 жовтня

Розпочнемо з крадіжок.

Так надійшла заява від мешканця мікрорайона «Колонія», що в період з 12 по 19 жовтня з господарчої будівлі за адресою вул. Франко, 99 невідомі, пошкодивши замок, вкрали велосипед «Winner», червоно-чорного кольору. До автомобіля ВАЗ-2108, який був припаркованний по вул. Портова, 6 зловмисники, в період з 22–х до 6-ї ранку 19 жовтня, проникли шляхом підбора ключа і вкрали відео реєстратор і ящик горілки «Nemiroff». А у кафе по вул. Волонтерів, 51, зловмисники, сьогодні близько 4-ї ранку, проникли через пошкоджене вікно і вкрали телевізор «Samsung», діагональю 32 дюйма, прихопивши камеру спостереження, яка висіла на стелі. Ну і завершимо рубрику «крадіжок», що називається вістями з полів. Так звернувся житель с. Миколаївка, 1961 року народження, фермер, с заявою, що в ніч з 18 на 19 жовтня невідомі з трактора вкрали оприскувач, чим завдали шкоди на 14 тисяч грн.

Ну і не збавляють «обертів» шахраї, які продовжують обманювати громадян.

І, думаю, поки не буде внесено змін до законодавства, яке розцінює цей вид злочинів не як тяжке, така практика, на жаль, буде продовжуватися і далі. Так мешканець міста, 1982 року народження, знайшов в інтернеті об’яву про продаж меблевого стиплера і перерахував на вказаний рахунок 1000 грн. Після чого зв'язок з «продавцем» перервався, товар не надійшов.

А іншому нашому земляку, 1960 року народження, подзвонив «працівник банку» і повідомив, що його картка заблокована і треба надати свої персональні данні. Після виконання вимог невідомого, ну ви зрозуміли – шахрая, з рахунку заявника були зняті понад дванадцяти тисяч грн. Шановні, ну скільки разів казати, якщо ви не заборгували банку гроші, їм, вибачте, нач… , - все одно в якому стані ваш рахунок і справжні банківські службовці нікому дзвонити не будуть.

І на останок про невеликий курйозний випадок.

До Бердянського відділу поліції звернувся місцевий мешканець с заявою, що коли він прийшов до свого гаражу, то не побачив там свій автомобіль марки ВАЗ-2106 – вкрали. Працівники поліції заходилися розшукувати автомобіль і, в невдовзі, затримали «угонщика» - сина заявника, 1974 року народження, який взяв авто без дозволу і керував ним перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Тепер його чекає відповідальність за ст. 130 КУпАП (Керування транспортом особами, які перебувають у стані сп’яніння).

На сьогодні це все на що ми хотіли звернути вашу увагу. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок