Кримінальна хроніка Бердянська за середу, 11 січня

Бердянськ 24
12.01.2017 · 12:23 · переглядів - 1553

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №1 Бердянського відділу, під керівництвом Олександра Коротушенка. До чергової частини надійшло 48 заяв, тяжких злочинів допущено не було.

Кримінальна хроніка Бердянська за середу, 11 січня

Незважаючи на, порівняно, невелику кількість заяв, нудьгувати працівникам поліції не довелося – як і раніше багато заяв стосовно непорозумінь на побутовому і сімейному підґрунті. Наприклад сьогодні близько опівночі наряду групи реагування патрульної поліції прийшлося вгамовувати непроханих залицяльників до молодих дівчат на «середній» горі.

А розпочнемо, на жаль, по традиції з шахрайства.

Жителька міста, 1981 року народження, до речі, сама торгівельний працівник, вичитала в інтернеті обяву про продаж телевізора. Перерахувала 8600 грн. і стала чекати на товар. Після того як пройшли всі строки, а телевізор не надійшов, звернулася до поліції. Шановні, зрозуміло, що ми, вступаючи в такі відносини, сподіваємося на те, що з нами будуть вчиняти так само як  ми, тобто по –чесному, без обману. Але практика, кримінальна статистика свідчать про дуже велику кількість шахраїв, «захопивших» інтернет-мережу. Тому візьміть за правило – «стільці вранці - ввечері гроші, ввечері стільці – зранку гроші». Тобто оплачуйте товар або послугу тільки по факту отримання.

Не обійшлося і без крадіжок.

Тут в обох випадках фігурує смт Андріївка. Так в період з 27 грудня до 11 січня невідомі з домоволодіння по вул.Волі скоїли крадіжку гаражних воріт. А з автомобіля МАЗ, який знаходився на території підприємства, в ніч з 6-го на 7-ме січня вкрали 2-а акумулятори. Порушені кримінальні справи.

До дитячої лікарні з попереднім діагнозом отруєння пігулками, була доставлена дівчинка 2014 року народження. Лікарі надали необхідну допомогу, на щастя здоров’ю дитини нічого вже не загрожує. Нагадуємо про необхідність зберігати отруйні, хімічні речовини, у т.ч. і медикаменти у недоступних для дітей місцях.

Перевіряючи інформацію від громадян, співробітники групи реагування патрульної поліції на території непрацюючого дитсадка по бул. Шевченко, затримали 2-х місцевих, які обпалювали електрокабель. З'ясовується його походження.

Хто сказав, що у бердянців не випросиш сніга у зимку. До відділу зателефонувала жителька вул.Сеченова і повідомила, що сусіди згортають сніг на її територію. А, якщо серйозно, шановні, поважайте права один одного. Особливо, якщо ваші сусіди люди похилого віку – 1937 року народження, як в цьому випадку, і від чого може відсиріти стінка будівлі.

На сьогодні це всі новини. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок