Ремонт тротуарів: влада намагається виправити минулорічні помилки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.07.2017 · 22:28 · переглядів - 1027

Співпраця з підрядною організацією «Главсперемстрой» перетворилась для бердянських можновладців в суцільний головний біль.

Ремонт тротуарів: влада намагається виправити минулорічні помилки

Ремонт тротуарів різнобарвною плиткою, який нарікли «50 відтінків сірого», відхилення від норм та затягування термінів здачі об'єктів стали приводом для жорсткої критики нинішньої команди управлінців.

Згідно умов договору, підрядна організація мала завершити ремонт тротуарів на 5-ти об'єктах ще до кінця 2016-го року. Однак, на практиці виявилось, що цей ремонт затягнувся на пів року. Якість ремонту відрізків вулиць Морська, Лютеранська, Свободи (на тротуарі лише підняли асфальт) обурюють бердянців і, як виявилось, не задовольняють представників влади.

Секретар міської ради Олексій Холод та заступник міського голови Юлія Дойнова разом зі спеціалістами управління ЖКГ зустрілись із керівниками підрядної організації, щоб остаточно визначитись з алгоритмом подальших дій. Вимога керівництва міста — ліквідувати виявлені недоліки на завершених об'єктах і якомога швидше покласти плитку на двох ділянках вулиці Свободи. Підрядники вимагають оплати за вже виконану роботу, однак, за словами фахівців мерії, кошти не будуть перераховані до тих пір, поки спеціалісти технагляду не дадуть свій висновок про належну якість виконаних робіт.

Напружена дискусія завершилась компромісом — обмінятись письмовими зауваженнями від мерії та підрядників, після чого визначитись з термінами завершення ремонтів.

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 2 травень, четвер 2024
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок