Мер знову дорікнув перевізникам та нагримав на транспортний відділ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.02.2018 · 10:50 · переглядів - 2949

В черговий раз міський голова Володимир Чепурний на апаратній нараді в мерії висловив своє невдоволення, близьке до обурення, з приводу якості надання послуг в сфері громадських перевезень в Бердянську

Мер знову дорікнув перевізникам та нагримав на транспортний відділ
Автор фото Екатерина Маслова

Володимир Чепурний наголосив, що в мерію надходять скарги від мешканців міста про неналежне виконання взятих на себе зобов'язань приватними підприємцями, які надають послуги з пасажирських перевезень в Бердянську. Мер вимагає від транспортного відділу аналізу реакції транспортного відділу на скарги бердянців за два місяці поточного року. Міський голова констатував, що після проведення конкурсу на пасажирські перевезення ситуація в цьому секторі жодним чином не змінилась.

Чепурной Владимир

Прошу посилено працювати з перевізниками, - звернувся міський голова Володимир Чепурний до в.о. начальника транспортного відділу Богдана Ткаченко. - Я не допущу, щоб вони займались тим, чим захочуть! Продовжуються все те, що було й до конкурсу. Нічого не змінилось!

Дорікнув мер транспортному відділу і за збій руху громадського транспорту в останні два дні. На це представник транспортного відділу наголосив, що це пов'язано із перемерзанням транспорту, який працює на дизельному пальному.

Це зауваження від спеціаліста транспортного відділу просто дивує. Мінімальна температура повітря за останні два дні в Бердянську опускалась до -14-15 градусів. Існує два види дизельного пального — літнє та зимове. Так от літнє, дійсно, перемерзає вже при  -5, а зимове витримує мороз в 35 градусів! Можливо бердянським перевізникам необхідно навчитись користуватись метеорологічними прогнозами або взагалі на зимовий період використовувати зимове паливо? Чому від халатного відношення до своїх обов'язків мають страждати мешканці міста?

В підсумку мер ще раз акцентував увагу, що перевізники мають виконувати свої зобов'язання і за зимової негоди. В разі, якщо ситуація в громадському транспорті не зміниться на краще Володимир Чепурний пообіцяв вжити радикальних заходів.

Ці слова Володимира Чепурного можна було б розцінити цілковито з позитивної точки зору, якби не одне "Але". З таким же самим спічем міський очільник вже виступав три тижні тому, однак реальних кроків для виправлення ситуації зроблено не було! Скільки потрібно часу меру, щоб від погроз і дорікань вже перейти до реальних дій, щоб врешті-решт впорядкувати сферу громадських перевезень?!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок