«Супер бабушка — 2018» в Бердянську відбувся ювілейний талант-конкурс

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.03.2018 · 14:58 · переглядів - 3219

10-й рік поспіль напередодні 8-го березня в Бердянську проходить талант конкурс «Супер-бабушка». В цьому році 6 конкурсанток демонстрували свої таланти, кулінарні здібності та артистизм в боротьбі за звання “Супер-бабушка”. В підсумку почесне звання виборола Оксана Мохарєва.

«Супер бабушка — 2018» в Бердянську відбувся ювілейний талант-конкурс

За звання «Супер-бабушка» в цьому році змагались Ольга Гринь, Надія Масляннікова, Олександра Лях, Оксана Мохарєва, Людмила Трохименко. Учасниці демонстрували себе в чотирьох конкурсах — вітання, фірмова страва, таланти, коронний вихід. Під час вітання конкурсантки розповіли свою біографію, в другому конкурсі представили фірмову страву — судді оцінювали торти, пироги, салат, риба, рибні котлети за фірмовими рецептами господинь. В наступному конкурсі, учасниці розповідали вірші, гуморески, дивували хореографічними постановками та вокальними даними, співаючи колискову.

В глядацькому залі за конкурсанток активно вболівали групи підтримки. В перерві між конкурсами, з хореографічними номерами виступали вихованці Данс ліцею.

Проаналізувавши виступи учасниць цьогорічного конкурсу члени журі віддали перемогу в ювілейному 10-му конкурсі Оксані Мохарєвій, яка запалила зал оригінальної хореографічною постановкою, вокальними здібностями та артистизмом.

Інші учасниці також отримали дипломи з почесними званнями:

  • Людмила Трохименко — міс експресія
  • Олександра Лях — міс елегантність
  • Наталя Назарова — міс чарівність
  • Надія Масляннікова — міс артистизм
  • Ольга Гринь — міс натхнення

Організатори конкурсу підготували для всіх учасниць цінні подарунки.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок