Берегозахисна смуга Бердянська знову на затвердженні в Києві

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.05.2018 · 13:11 · переглядів - 1286

На черговому засіданні комісії з питань архітектури та земельних відносин голова комісії Володимир Безверхий повідомив, що проект берегозахисної смуги Бердянська знову відправили на затвердження в Київ.

Берегозахисна смуга Бердянська знову на затвердженні в Києві

Безверхий Владимир

Наші документи, сподіваюсь, в останній раз відправили в Київ – геокадастр та екологію. У нас вже накопичились тисячі питань, які потребують вирішення, - заявив Володимир Безверхий.

Проект берегозахисної смуги Бердянська проходить процедуру затвердження не перший рік. В перші місяці перебування на посаді Володимир Чепурний заявляв, що проект буде затверджено в найближчі місяці, однак ситуація виявилась значно серйознішою, ніж вважав мер. В минулому році навіть розгорівся скандал про місцеперебування проекту берегозахисної смуги Бердянська – громадський активіст Микола Погорєлов оприлюднював копію відповідей з держгеокадастру, в якій значилось, що даного документу у них немає. Після цього міська влада уточнила, що проект відправлено на доопрацювання в Запоріжжя.

Заява Володимира Безверхого, яка пролунала на сьогоднішньому засіданні комісії, засвідчує, що до документу внесено зміни, які вимагали в Києві. Однак, коли документ буде затверджено, поки що, невідомо.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок