В. Безверхий: «На прикладі берегозахисної смуги Бердянська розробляється методика затвердження документа по всій країні»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.10.2017 · 12:32 · переглядів - 1654

Проект постійно знаходиться в Києві і після зауважень доповнюється правками. Документ до Бердянська ніхто не повертав, заявив голова депутатської комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Володимир Безверхий.


Так депутат прокоментував інформацію громадського активіста Миколи Погорєлова про відсутність проекту берегозахисної смуги в Держгеокадастрі.

ответ по прибрежке

Володимир Безверхий запевнив, що до Бердянська проект не повертали. До нього постійно вносяться правки. За його словами, в екологічному департаменті не знали чітких вимог до цього документа і місто Бердянськ, фактично, перше в Україні, яке проходить процедуру затвердження берегозахисної смуги.

Безверхий Владимир

Ми першими принесли цей проект. Ми, фактично, піонери. Його дуже обережно розглядають в Києві. На нашому проекті розроблюється методика для всієї України, заявив Володимир Безверхий на засіданні комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок