Цієї суботи в Бердянську відбудеться відкриття курортного сезону

Бердянськ 24
30.05.2018 · 09:44 · переглядів - 3221

Кожне літо Бердянськ привітно і гостинно зустрічає тих, хто любить його, цінує і з нетерпінням чекає на зустріч із ним. 2 червня, в самому серці Бердянська, на Приморській площі ми відкриваємо курортний сезон 2018.

Цієї суботи в Бердянську відбудеться відкриття курортного сезону

На бердянців та гостей міста чекає яскравий і цікавий захід, який подарує їм масу позитивних емоцій.

Ми запрошуємо вас о 17.00 підтримати 30 талановитих суперфіналістів вокального талант-шоу "Кращий голос Азова. Діти", організованого вже в друге за підтримки трьох народних депутатів України - Олександра Пономарьова, Сергія Валентирова і Дмитра Лубінця. Упродовж двох місяців в 15-ти районах Запорізької і Донецької областей талановиті дітки боролися за можливість вийти на головну сцену Бердянська і гідно представити свій район. Їх зворушливі і душевні виступи не залишать вас байдужими.

Читайте також

А після – о 21.00 на бердянців та гостей міста чекає приємний сюрприз - позитивний, запальний і неймовірно драйвовий виступ популярної в Україні групи "ТІК". Віктор Бронюк і його команда з радістю прийняли наше запрошення і вже готові зарядити вас позитивними емоціями на увесь курортний сезон. 60 кіловат звуку, скажена енергетика і яскраве шоу чекає на вас 2 червня на Приморській площі у рамках масштабного заходу на честь відкриття курортного сезону 2018. Подаруйте собі теплий, душевний вечір у приємній компанії і атмосфері.

Тэги: сезон 2018



Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок