А як же "дєдивоєвалі"? Зрадник Балицький підтвердив скасування "Бєссмертного полка"

Бердянськ 24
25.04.2024 · 09:33 · переглядів - 1492

В довоєнні часи Україна віддавала набагато більше шани ветеранам ніж російські окупанти, які активно форсять тему "Вєлікой Побєди" в своїй пропаганді

А як же "дєдивоєвалі"? Зрадник Балицький підтвердив скасування "Бєссмертного полка"
Чи не щороку росіян зганяли на ходу, після якої учасники просто викидали поліграфію в смітник. В Бердянську вирішили діяти наперед і взагалі відмовилися від церемонії. Фото: соцмережі

Жодного параду і ніякої ходи "Бєссмєртного полка". Так званий, губернатор Балицький максимально обмежив заходи з нагоди завершення війни проти фашистської Німеччини в травні 1945-го.

Ввиду возможных провокаций со стороны противника и в целях обеспечения безопасности, проведение массовых праздничных мероприятий Дня Победы 9 мая на территории Запорожской области будет ограничено, - розповсюдили заяву Балицького z-пабліки.

Зазначимо, що вчора канал "Бердянськ сьогодні" поширив інформацію від ще одного зрадника, "в.о. мера" Бердянська Павла Іщука, що "полк" пройде в онлайн-режимі.

Також нагадаємо, що під час "виборів" путіна в місті пролунав вибух на одній з виборчих дільниць. Крім того, рух опору ліквідував одну з колаборанток Олену Ільїну.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок